-از پودر آن می توان به صورت دم کرده هم استفاده کرد، اما خوردن آن به صورت خشک و بدون پوشش خارجی (کپسول) توصیه نمی شود چون منجر به سوزش مجرای گوارشی می شود. -مقادیر زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای مصرفی بیماران قلبی، دیابتی و نیز داروهای ضد انعقادی تداخل ایجاد نماید. افرادی که مشکل کبدی دارند اصلا مصرف نکنند. -در دوره ی حاملگی و شیردهی بهتر است از مصرف مقادیر زیاد آن پرهیز نمود.
نحوه مصرف درمانی پودر زنجبیل
-کپسول: پیش از آغاز سفر 1 یا 2 کپسول حاوی 200 میلی گرم پودر ریزوم خشک شده ی زنجبیل برای جلوگیری از حالت تهوع مصرف شود. -برای تهوع بارداری نیز می توانید ۰.۲۵ تا ۱ گرم مصرف کنید. -از پودر زنجبیل می توان به صورت دم کرده هم استفاده کرد، اما خوردن آن به صورت خشک و بدون پوشش خارجی (کپسول) توصیه نمی شود چون منجر به سوزش مجرای گوارشی می شود.
خواص درمانی پودر زنجبیل
در صنایع غذایی از زنجبیل به عنوان ادویه ای مطبوع و اشتها آور و نیز برای از بین بردن بوی بد مرغ و گوشت و خوش طعم ساختن نان قندی استفاده می شود. زنجبیل محرک گردش خون، عرق آور، مقوی معده، مقوی باه، باد شکن، هضم کننده ی غذا، چربی سوز، ضد نفخ، ضد عفونی کننده، ضد غده های سرطانی، خلط آور، نیروبخش و تقویت کننده است و از آن برای درمان روماتیسم مفصلی و درد های استخوانی، اسکوربوت، تهوع و استفراغ (خیلی کم روی زبان بریزید)، سوء هاضمه، ناتوانی جنسی، جسمی و ذهنی، ترک سیگار و الکل مورد استفاده قرار می گیرد.